Vroegboekkorting 2019

De term vroegboekkorting spreekt al voor zich. Je krijgt namelijk een leuke korting op je vakantie als je deze vroeg boekt. Het verschilt daarbij per reisaanbieder wanneer een vakantie aan deze voorwaarden voldoet. Bij bijvoorbeeld een Landal Greenparks en Center Parcs heb je diverse vroegboekkorting mogelijkheden. Als je namelijk je vakantiehuisjes 3 maanden van tevoren boekt krijg je 5% korting en bij een boeking van meer dan 6 maanden van tevoren een leuke 10% korting. Bij een TUI en een Kras krijg je weer alleen vroegboekkorting op vakanties geboekt in de eerste maanden van het jaar voor de zomervakantie 2019. Dit verschilt dus best wel veel, maar het is dus zeker raadzaam om eens goed rond te kijken voordat u uw vakantie boekt. Een vakantie online boeken met vroegboekkorting scheelt natuurlijk toch weer wat extra’s. Zeker bij de wat duurdere vakanties of grotere reisgezelschappen kan deze korting voor flink wat voordeel zorgen. Vaak zijn deze acties ook nog eens voorzien van diverse extra’s als gratis omboek garantie, betalen vlak voor vertrek etc.

Vroegboekkorting voordeel

Er zijn meerdere redenen om te profiteren van de diverse vroegboekkorting acties. Een van de meest gebruikte redenen is natuurlijk de korting. Deze kortingen kunnen namelijk behoorlijk oplopen afhankelijk van de bestemming en reisaanbieder. Met bijv. een last minute korting kan je ook een leuke korting krijgen. De grote vraag is alleen of je bestemming nog beschikbaar is in de periode dat jij op vakantie wilt gaan. Dat is meteen de tweede reden om gebruik te maken van een vroegboekkorting. Praktisch alle bestemmingen, accommodaties en data zijn nog beschikbaar in de vroegboek periode. Dit komt mede omdat je je vakantie vroeg boekt, waarbij het met een last-minute al snel op=op word. Tevens hebben de diverse reisorganisaties nog niet alles ingekocht bij de diverse hotels waardoor ze grootser kunnen gaan inkopen bij meer boekingen. Dit is voor een reisorganisatie dan ook heel interessant en jij als klant profiteert hiervan mee. Daarnaast krijg je ook een stukje zekerheid. Niet alleen dat je je vakantie gaat vieren op de plaats van jou keuze, maar je weet gewoon meteen waar je aan toe bent. De prijs staat vast, de data staat vast en je bestemming staat vast.

Let wel goed op dat je te boeken vakantie wel gegarandeerd is van de diverse zekerheden. Denk hierbij aan de reisorganisatie dat deze aangesloten is bij de diverse garantiefondsen als een ANVR. Het gebeurd namelijk nog wel eens de laatste jaren dat het financieel bij sommige reisorganisaties niet al te sterk is. Ook al zijn er op dit moment niet zulke gevallen bekend bij ons. Verder bieden de meeste grotere reisorganisaties als een Kras, TUI en Sunweb ook nog omboek garanties voor als je je bedenkt etc. Zeker handig voor degene die nog wel eens wilt gaan twijfelen, of als het weer iets anders word zoals afgelopen zomer dat je toch liever naar een andere bestemming wilt gaan afreizen. Voor de diverse voorwaarden en garanties verwijzen we u dan ook door naar de reisaanbieders waar u uw vakantie wilt gaan boeken.

Online vakantie
Logo
Shopping cart