TUI

Voor een ruim aanbod aan vakanties bent u bij TUI op het juiste adres. Deze reisorganisatie is namelijk misschien wel het meest all-round en in ieder geval de reisorganisatie met het grootste aanbod aan vakanties. Bijna iedereen kent TUI wel van de televisie met hun slogan: TUI – Discover your smile en dat merk je in heel het reisaanbod.

TUI – All-round reisorganisatie

Want ondanks dat ze een enorm aanbod aan vakanties in hun assortiment hebben voor zowel binnen- als buiten Europa is de kwaliteit zeer goed in orde en overheerst de kwantiteit niet. U vind namelijk vele 4- en 5 sterren hotels/resorts en appartementen terug in het reisaanbod van TUI. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen en overal met dezelfde kwaliteit, want ze willen u als terugkerende klant hebben. Daarom zijn alle vakanties en bestemmingen die u bij TUI terugvind van dezelfde kwaliteit en kunt u gebruik maken van hun uitstekende service. Door het ruime aanbod aan vakanties heeft u veel keuze en komt u ook achter vakantiebestemmingen waar u anders misschien nooit opgekomen was.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Stork Family Camping Village

Stork Family Camping Village via TUI

120.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Splendid

Splendid via TUI

400.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Severin Sea Lodge

Severin Sea Lodge via TUI

1,134.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Schneeberg

Schneeberg via TUI

514.00

TUI Cruise vakanties

Sinds een aantal jaar is de cruise vakantie helemaal hot aan het worden en daar zijn we ons bij Onlinevakantie.com zeker van bewust. Met TUI hebben we een reispartner gevonden welke een ruim aanbod aan Cruise vakanties in zijn assortiment heeft. Het voordeel van een cruise vakantie boeken is dat vele bestemmingen het hele jaar door te boeken zijn. Of u nu een vakantie naar het Middellands zeegebied wilt boeken of juiste lekker naar de Caribische eilanden wilt reizen. Met een cruise vakantie van TUI zit u helemaal goed en de prijzen zijn praktisch all-in. U kunt uw cruise vakantie namelijk helemaal zelf samenstellen zo luxe als u zelf wilt. U kunt hierbij kiezen uit diverse soorten cruises en er staat duidelijk bij uitgelegd wat er standaard wel en eventueel niet bij in zit. Een cruise vakantie is namelijk niet meer iets wat alleen de senioren doen, maar ook voor jongeren is het een steeds populairder wordende vakantie.

De TUI Cruise vakanties zijn nu ook echt compleet. Als je wilt genieten van een heerlijke en welverdiende vakantie dan is dit het moment. Geniet van een Cruise vakantie binnen Europa of juist lekker ver weg. Er zijn diverse korte cruisevakanties beschikbaar van 1 a 2 weken. Heerlijk door het Middellandse zeegebied cruisen en daarbij landen als Spanje, Italië en Griekenland bezoeken. Of juist een Cruise door het Noordzee gebied langs Ierland, Schotland en de Scandinavische landen. Het kan allemaal en het aanbod blijft groeien.
Stedentrips

Verre vakanties met TUI

Aansluitend op de cruise vakanties hebben ze ook veel verre vakanties. Met een verre vakantie bedoelen we dan ook een wat verdere vakantie dan België. De verre bestemmingen zijn heel gevarieerd met een TUI. Denk hierbij aan de Aziatische landen, Australië, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika. Al deze landen kan je bezoeken i.c.m. een verre Cruise vakantie of per vliegtuig. Heerlijk genieten van een compleet andere cultuur, bijzondere bezienswaardigheden welke je normaal alleen van televisie kent en lekker eten. Een vakantie is natuurlijk bedoeld om lekker te genieten, tot rust te komen en wat anders te beleven. Met de TUI verre vakanties ga je dit zeker allemaal kunnen afvinken.

De diversiteit van verre vakanties zorgen er echter wel voor dat de keuzes moeilijk kunnen zijn. Kies je nu voor een fantastische vakantie in Afrika op bezoek bij de Big 5. Wat dacht je van zwemmen met dolfijnen in het Caribische gebied. Of walvissen spotten of bijzonder piramides bezoeken in Mexico van de Inca’s of of……………… Er is zoveel te zien en te beleven in de wereld. Het grote voordeel bij TUI is, ze hebben praktisch alles in het assortiment zitten. De ideale reispartner dus.

De TUI Garanties

Zoals gezegd is TUI op dit moment een van de grootste, zo niet de grootste ter wereld op het gebied van pakketreizen. Dit zijn ze niet voor niets geworden natuurlijk. TUI is namelijk een reisorganisatie waarbij kwaliteit en prijs in de ideale verhouding gezet word. Het is namelijk belangrijk voor TUI dat wat ze verkopen ook klopt. Een luxe 5-sterren resort moet ook nog steeds luxe zijn als jij er naartoe gaat. Een net 2-sterren appartement moet echter ook gewoon goed zijn. Dat is dan ook de reden dat TUI continue hun reisaanbod checkt en ververst. Daarbij geven ze aan hun klanten ook bepaalde garanties. De TUI garanties zijn namelijk als volgt:

  • Laagsteprijsgarantie
  • Omruilgarantie
  • We lossen het op garantie
  • Niet goed Geld terug garantie

Let op dat er natuurlijk wel aanvullende voorwaarden zijn op de garanties. Maar om een garantie even wat toe te lichten. De omruilgarantie van TUI. Deze vinden wij namelijk ideaal. De eerste garantie dat je altijd de laagste prijs hebt, is natuurlijk zeker mooi meegenomen. En de andere garanties vinden we eigenlijk normaal. De omruilgarantie van TUI is echter iets bijzonderder. Hiermee kan je namelijk wat ons betreft met een gerust hard ruim van tevoren je vakantie boeken. Je kunt met deze garantie namelijk tot 28 dagen van tevoren mocht het nodig zijn je vakantie kosteloos eenmalig wijzigen. Stel je boekt nu een vakantie naar Frankrijk met de auto en wilt deze toch omboeken naar een heerlijke vliegvakantie naar bijv. een Aruba, dan gaat dit vrij eenvoudig. Lees voor de volledige voorwaarden van de diverse garanties dit zelf hier na, maar ik denk dat voor de vroegboekers onder ons deze garanties wel zo fijn zijn.

TUI vroegboekkorting

Acties, kortingen en nog veel meer. TUI is voordat betreft een prijsvechter. Met de laagste prijsgaranties stelt TUI zich dan ook steeds scherper op. De vroegboekkorting acties zijn dan ook lekker scherp te noemen. Je kunt namelijk heerlijke vakanties ruim van tevoren boeken met extra kortingen. Door de laagste prijsgarantie en eventuele omruilgaranties is een vakantie ruim van tevoren boeken zeker wel een “veilige” optie. De TUI vroegboekkorting loopt over het algemeen van midden december t/m eind februari. Vele zomerse bestemmingen, maar ook wintersport bestemmingen zijn dan met de TUI vroegboekkorting te boeken.

Een mooie vakantie kost namelijk al genoeg geld toch. Een beetje extra korting kan dan ook geen kwaad. Of je nu op zoek bent naar een fietsvakantie, vakantie met de auto, vliegvakanties of een rondreis. TUI heeft vele pakketreizen samengesteld welke vrijwel allemaal wel te combineren zijn met een vroegboek actie. Bekijk hier het ruime aanbod aan vakanties met TUI.

Online vakantie
Logo
Shopping cart