Soorten vakanties

Er zijn vele soorten vakanties te boeken. Denk hierbij aan rondreizen, stedentrips, weekendje weg, lekker lange zomervakantie en ga zo maar door. Je kunt vele soorten vakanties bij ons terugvinden het hele jaar door. Wij proberen daarbij een overzichtelijk en ruim aanbod aan te houden zodat jij een ruime keuze hebt. Even snel een vakantie boeken op korte termijn, of je wereldreis samenstellen. Er zijn vele mooie opties mogelijk en ook vakanties op maat is hierbij zeker een optie. Op deze pagina vind je de diverse opties op een rij met een korte uitleg. Wil je meteen naar het actuele vakantie aanbod gaan en boeken? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan deze pagina en maak hierbij gebruik van het handige filter systeem.

Rondreizen

Een rondreis door een land maken is en blijft populair onder vele vakantiegangers. Zeker de wat verdere bestemmingen worden veelal als rondreis geboekt. Een rondreis is dan ook de meest eenvoudige manier om een land te ontdekken. Ontdek de steden, de prachtige natuur in het land waar je naartoe bent en de vele bezienswaardigheden die een land te bieden heeft. Dit is een type vakantie welke je meeneemt in de cultuur en de tradities van een land. Let op dat je hier natuurlijk minder rust tussendoor hebt, maar daarom word dit type vakantie vaak gecombineerd met een aantal dagen strandvakantie op het einde. Een rondreis kan je in elk land maken en hoeft natuurlijk geen verre bestemming te zijn. Er zijn dan ook vele opties mogelijk, je kunt namelijk een georganiseerde rondreis maken met de bus. Hier zijn o.a. ANWB reizen (het oude FOX reizen), OAD maar ook een TUI echt een aan te raden in. Wil je wat meer op eigen tempo reizen of een compleet op maat gemaakte rondreis maken? Dan raden wij op dit moment een 333 Travel, Sawadee en KoningAap reizen aan.

Een rondreis ziet er vaak duur uit als je zo aan het rondkijken bent, maar vergis je niet. Vele rondreizen zijn namelijk wel grotendeels compleet samengesteld. Denk hierbij aan ontbijt, avondeten, de vluchten, de bus, een eventuele reisleider, de accommodaties en ook diverse activiteiten en kosten die daarbij komen kijken. Hier kom je eigenlijk pas achter als je een eigen rondreis gaat samenstellen. Waarom wij een rondreis zouden aanraden? Eigenlijk heel simpel, als je een land wilt gaan ontdekken en dingen die je normaal alleen op TV ziet in het echt wilt zien. Dan moet je gewoon wat ons betreft een rondreis gaan maken. Of het nu een rondreis Schotland is of een rondreis Vietnam. In beide gevallen leer je het land echt kennen en kan je heerlijk genieten van een andere omgeving.

Kamperen

Heb jij er ook al zin in? Als het weer langzaam weer wat beter word om er even lekker op uit te gaan. Genieten van de buitenlucht! De kampeerder is er klaar voor toch? Of je nu naar de camping gaat met een tent, caravan of vouwwagen. Kamperen is nog steeds het populairst vooral in de zomervakantie. Even heerlijk genieten van wakker worden in de frisse buitenlucht op de camping. Het aanbod van campings op onze website is daarom ook steeds meer groeiende. Wij willen ons namelijk onderscheiden in bijzondere campings. Hierbij kijken we niet alleen naar een luxe camping of 5-sterren campings, maar we kijken ook naar de omgeving. Een camping welke rekening houd met de natuur, de omgeving en daarbij de klant ook centraal houdt. Wij werken dan ook samen met vele soorten aanbieders zodat jij een gevarieerd aanbod op onze website terug kunt vinden. Als je op zoek bent naar de echte speciale campings dan adviseren we jou om onze blog in de gaten te gaan houden. Hier zullen we de echte bijzondere campings in het zonnetje zetten.

Het mooie van kamperen is dat je het eigenlijk overal wel kunt doen. Verspreid over heel Europa vind je de mooiste campings en de prijzen zijn ten opzichte van een hotel een stuk beter. Een gemiddelde staanplaats op een camping is een fractie wat een hotelkamer per nacht kost. Daarnaast kan je een vakantie helemaal op eigen gelegenheid plannen. Waar je in het verleden vaak een camping alleen per week kunt boeken zijn vele campings steeds flexibeler aan het worden. Met de tent voor 1 nachtje naar een camping gaan is wel wat overdreven misschien, maar een 3 a 4 nachten naar een camping is prima mogelijk tegenwoordig. Hierdoor is ook een rondreis prima te combineren met kamperen voor degene die wat meer dan een omgeving willen zien.

Online vakantie
Logo
Shopping cart