SNP Natuurreizen

Bij SNP Natuurreizen weet u dat u aan het juiste adres bent voor prachtige natuurreizen. Het zit natuurlijk al in de naam, maar bij SNP Natuurreizen draait het echt om de natuur. Het is geen reclamestunt. Nee echt! Niet omdat duurzaam en de natuur tegenwoordig hip is door de vele klimaat discussies. Nee, bij SNP gaat u gewoon heerlijk op vakantie en genieten van de natuur. We hebben het dan niet alleen over actieve wandelvakanties in de Ardennen of prachtige fietsvakanties door de Alpen. Nee bij SNP reizen kunt u ook terecht voor een prachtige reis naar Spitsbergen om IJsberen te spotten, of de beste vogelreizen voor de echte vogelliefhebber. Natuurcruises door de meest bijzondere gebieden en wat dacht u van een typische fotograaf vakantie voor de hobbyfotograaf? Allemaal speciaal geselecteerde vakanties voor de natuurliefhebber vind u bij SNP natuurreizen.

Vind hier het totale aanbod van SNP natuurreizen <<===

SNP Natuurreizen

 

SNP stelt de natuur centraal

Als je op zoek bent naar het massa toerisme op de mooiste plekjes op aarde….. Dan zit je hier bij SNP toch echt fout! Natuurlijk kan je bij SNP reizen de mooiste vakanties boeken. Ook naar de mooiste toeristische trekpleisters bieden ze uitstapjes aan. Echter vaak net even op een andere plek. Als je bijvoorbeeld naar de sneeuw gaat met SNP, dan ga je ook echt naar de sneeuw. Niet in een toeristische plaats in bijv. Tirol. Nee gewoon ergens wat meer achteraf bij de onbekendere pistes waar je ook heerlijk kunt skiën alleen dan daarbij ook kunt genieten van de rust en de natuur. SNP natuurreizen is daarbij ook een reisorganisatie die zorgvuldig om gaat met de natuur. De reizen naar ongerepte natuurgebieden zijn daarbij altijd voorzien van een lokale gids die weet wat wel mag en niet mag. Natuurlijk heb je hier zelf ook verantwoordelijkheid in te nemen, maar de reisorganisatie zelf haalt geen stunts uit om bijv. bepaalde dieren te lokken puur voor het toerisme.
SNP Natuurreizen

Wintersport, zomervakantie of er tussenin

Bij SNP natuurreizen bieden ze vele soorten vakanties aan en dat het hele jaar door. Of u nu heerlijk op wintersport wilt gaan. Genieten wilt van de zon, of een actieve vakantie wilt in de herfstvakantie. Er is veel mogelijk en ook het hele jaar door. Een zonvakantie in de maand december zal lastiger gaan. Dit omdat het aantal bestemmingen met de winterzon bij SNP natuurreizen beperkt is. Hoewel een vakantie naar Azië en/of Afrika nog steeds niet verkeerd is toch 🙂

De vakanties van SNP natuurreizen vind u hier terug <<===

Feit is dat de meest bijzondere vakanties u hier kunt boeken wat mij betreft. Ik vind de expedities naar Spitsbergen al een hele bijzondere. Je kan hier namelijk de IJsbeer in zijn natuurlijke habitat zien. Echter met stipt op 1 op mijn lijstje staat een reis naar Antartica. Je reis met de Plancius (expeditieschip) langs de Falklandeilanden en South Georgia naar Antartica. Je hebt hierbij een grote kans om de Pelsrobben, zeeolifanten, pinguïns en diverse walvissen terug te zien. En wat dacht je van de indrukwekkende IJsschotsen en gletsjers.

Afrika en Azië

Heerlijke zonvakanties waarbij u op het strand ligt en niets doet? Dan bent u hier toch echt op het foute adres. Natuurlijk hoort ontspannen en relaxen ook bij SNP natuurreizen. Alleen het doel is om vooral de natuur te zien. Denk aan bijvoorbeeld Madagascar, met een bijzondere natuur en bijzondere dieren een unieke bestemming.  Een vakantie naar Nepal om te wandelen door het immense Himalaya gebergte is ook zoiets unieks. Deze wandelvakantie brengt je naar het Manaslu gebied welke veel minder bekend is bij de toeristen en daardoor een stuk authentieker. Als laatste vakantie om even uit te lichten is Mongolië. Een gebied wat gigantisch is en uitgeroepen is tot natuurgebied wat maar liefst 13,5% van het land inneemt. Er zijn zelfs plannen om dit te vergroten naar maar liefst 30%! Dit vooral ook omdat deze natuurgebieden in Mongolië nog grotendeels mensenvrij zijn, waardoor de natuur zijn eigen gang kan gaan zonder de mens. Voor iemand die wilt genieten van de prachtige natuur en houd van wandelen is dit een echte aanrader.
SNP Natuurreizen

Over SNP Natuurreizen

SNP natuurreizen is een online reisbureau waar je kunt kiezen voor bijzonder reizen over heel de wereld. In 1984 is SNP opgericht en is dus inmiddels dus al tientallen jaren actief op het gebied van duurzaam reizen. Elke (rond)reis die u boekt bij SNP natuurreizen is met zorg voor de natuur samengesteld, en u bent altijd verzekerd van deskundige begeleiding. Of u nu voor een kant- en klare reis kiest of een op maat samengestelde reis. Er is heel veel mogelijk met een vakantie bij SNP natuurreizen.

Online vakantie
Logo
Shopping cart