Skyscanner

Goedkoop en makkelijk online je vliegticket boeken? Kies dan voor Skyscanner. Skyscanner is namelijk het online platforum om goedkoop je vliegticket te vinden van vele aanbieders. Of je nu wilt vliegen met een KLM, Easyjet, Transavia of wie dan ook. Je vind hier werkelijk alle tickets op 1 plek terug. En dat is nog geen eens alles. Tegenwoordig kan je hier namelijk ook terecht voor een hotelkamer en/of huurauto. Super handig om in een keer je reis compleet te regelen!

Skyscanner de online reisagent

Als je het hebt over een online succesverhaal dan is Skyscanner er zeker een van. Wat in 2003 begon als een simpele vergelijker voor wat vliegtickets is anno 2020 uitgegroeid tot misschien wel de grootste in zijn soort. Wereldwijd gebruiken miljoenen mensen de website en/of app van Skyscanner voor het vinden van hun vliegticket. En dat is nog niet alles, want tegenwoordig kan je ook eenvoudig je hotel en/of auto huren via Skyscanner. Het grote verschil met vele andere aanbieders is vooral de gebruikersvriendelijkheid! Iedereen kan namelijk eenvoudig en snel gebruik maken van hun platform.

skyscanner

Vliegtickets boek je via Skyscanner

Waar ze ooit mee begonnen zijn, zijn ze ook het beste in. Als je op zoek bent naar een vliegticket zoek dan niet verder. Ik ben namelijk nog geen andere website/app tegengekomen die zo compleet is als die van Skyscanner. Of je nu op zoek bent naar een ticket in Europa vanuit Nederland, of juist ergens ver weg naar ergens anders ver weg. Praktisch, zo niet elk vliegveld is te vinden. Daarbij vergelijken ze alle denkbare vliegmaatschappijen wereldwijd op prijs en beschikbaarheid. En het boeken van de ticket zelf? Dat kan je bijna altijd eenvoudig doen via Skyscanner.

Omdat ze werkelijk alle prijzen en vluchten willen vergelijken voor jou komt het namelijk wel eens voor dat je uiteindelijk via de aanbieder zelf moet boeken. Waarom je dus voor hun moet kiezen? Eigenlijk heel simpel, wil je een ruim aanbod en het goedkoopste vliegticket vinden? Dan is kiezen voor Skyscanner geen slechte keuze.

  • Vind de beste prijs voor elke vlucht, hotel en huurauto’s.
  • Gebruikersvriendelijk en snel
  • Filter o.a. op duurzaam vliegen
  • Lees wat andere klanten vinden van de diverse aanbieders
  • Meer dan 13 miljoen unieke bezoekers per maand!

Ruim aanbod naar vele duizenden bestemmingen. Een bijzonder handige app die je wereldwijd eenvoudig op de meeste mobiele telefoons kunt gebruiken is ook een groot pluspunt. Daarnaast kan je naast de vliegtickets ook eenvoudig een huurauto ter plaatse vinden of een leuk hotelletje om te overnachten. Zowel voor de toerist als de zakelijke reiziger! Geen gedoe meer met urenlang zoeken voor de beste prijs en/of beschikbaarheid, maar gewoon met een paar klikken/tikken heb je je vlucht + auto + hotel geregeld. Geloof je het niet? Bekijk het dan eerst zelf eens en oordeel zelf!

 

Hotelkamer-boekenEven een hotelletje boeken

Soms is dat nodig. Gepland of onverwacht dat maakt niet uit. Skyscanner kan je heel makkelijk ter plaatse de beschikbare hotelkamers weergeven. Superhandig en supersnel online geregeld. Het maakt hiervoor niet uit in welk land je zit. Even op een internet computer de website openen of eenvoudig vanaf je mobiel in de App. Een hotelkamer heb je ook via een paar klikken/tikken gevonden en geregeld.

Het handige is dat je alles op 1 plek terugvind. Met vele actuele recensies van de diverse hotels, de beste prijzen en actuele beschikbaarheid. Dat zijn toch wel de meest vereiste zaken wat ons betreft om een hotelkamer te vinden en te boeken. Online prijsvergelijkers heb je tegenwoordig natuurlijk al voldoende en onlinevakantie.com doet dit ook enigszins. Echter wat Skyscanner zo uniek maakt is dat ze wereldwijd opereren. Het maakt voor de werking en de vindbaarheid niet uit of je een hotelkamer in Nederland zoekt, of eentje in Argentinië om maar een land te noemen. Het is dan ook de ideale partner voor de backpakkers en individuele rondreiziger. Gewoon ter plaatse op zoek naar een goedkope en beschikbare hotelkamer. Ideaal toch!

Omdat via via Skyscanner nu ook je hotelkamers kunt vinden en boeken zijn ze langzamerhand een volwaardige reispartner geworden. Je kunt nu eenvoudig je vlucht, hotelkamer en transfers boeken. Geen vooraf samengestelde pakketreizen, maar een reis op maat zelf samenstellen. Natuurlijk moet je hiervoor wel alles zelf bij elkaar zoeken en boeken, maar het is nog nooit zo eenvoudig geweest.  Stel je vakantie nu zelf samen via Skyscanner.

Duurzaam vliegen

Kan je duurzaam vliegen dan is het eerste wat veel mensen zullen denken. Tegenwoordig is het natuurlijk een en al discussie over duurzaam reizen, CO2 problematiek en stikstof uitdagingen. Vliegen is daarbij ook een veelgenoemde oorzaak. Een vliegtuig op Kerosine zorgt natuurlijk voor vervuiling, daar kunnen we op dit moment niet omheen. Er zijn echter steeds meer initiatieven bij de diverse luchtvaartmaatschappijen om dit (deels) te compenseren. Bij Skyscanner kan je hier eenvoudig op filteren. Je kunt namelijk de diverse vluchten sorteren op Co2 uitstoot en zo kiezen voor de vlucht met de minste uitstoot. Daarnaast zet Skyscanner zich in voor milieuvriendelijke maatregelen. Recent zijn ze hiervoor o.a. de samenwerking aangegaan met de Hertog van Sussex in het Travalyst initiatief. Hier werken diverse grote reisorganisaties wereldwijd in samen voor een milieuvriendelijke reissector.

Ben je dus op zoek naar een vliegticket en wil je aan het milieu denken? Vind dan eenvoudig de beste vlucht terug voor jou!

Online vakantie
Logo
Shopping cart