Zweden - Klarälven

Zweden – Klarälven

Deal Score0

Zweden – Klarälven is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. vlotvaren en kanovaren vanuit cottage met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 430010 Categorieën: , Tags: , , ,

243.33

Boek nu online uw vakantie naar Zweden – Klarälven in Zweden. Een heerlijke vakantie naar Zweden met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Zweden – Klarälven word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Zweden – Klarälven met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Zweden – Klarälven

Bouw je eigen, zelf gebouwde houtvlot en zak de prachtig kronkelende Klarälven rivier af, dwars door het ongerepte hart van Zweden, in de provincie Värmland. De Klarälven, ofwel de heldere rivier is de enige rivier in Europa waarop dit avontuur nog werkelijkheid kan worden.De volgende dag verruil je het houten vlot voor een Canadese kano en vaar je stroomafwaarts langs zandbanken en ruige oevers. ’s Avonds maakt de houtgestookte sauna bij het huisje dit Zweedse avontuur compleet.

Wilt u meer informatie over Zweden of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Centraal-Zweden? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products