Zuid-Afrika - Natural Birder's Paradise

Zuid-Afrika – Natural Birder’s Paradise

Deal Score0

Zuid-Afrika – Natural Birder’s Paradise is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. vogel- en natuurreis vanuit hotels en restcamps met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 140031-0119 Categorie: Tags: , ,

3,050.00

Boek nu online uw vakantie naar Zuid-Afrika – Natural Birder’s Paradise in Zuid-Afrika. Een heerlijke vakantie naar Zuid-Afrika met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Zuid-Afrika – Natural Birder’s Paradise word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.1. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Zuid-Afrika – Natural Birder’s Paradise met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Zuid-Afrika – Natural Birder’s Paradise

Na maanden van dorre droogte brengen de eerste regenbuien het leven in Zuid-Afrika onstuitbaar terug. Duizenden kleuren groen, uitbundig bloeiende bloemen en groot wild met hun jongen. Ontelbare strak in het kleurrijke pak gestoken, onbevangen flirtende vogels in alle soorten en maten. Ervaar aan den lijve tijdens deze vogelreis dat Zuid-Afrika een kleurrijke vogelbestemming is. Je vindt hier veel endemische soorten die bovendien makkelijk en mooi te zien zijn in de mooiste wildparken Kruger, Mhkuze, Umfolozi en iSimangaliso. Ook minder bekende namen als Wakkerstroom, Mlilwane en Mount Sheba worden bezocht. Beleef de zinderende Zuid-Afrikaanse lente met zijn vele vogels en dieren. Natuur in de overtreffende trap in subtropisch Zuid-Afrika.

Wilt u meer informatie over Zuid-Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products