Zuid-Afrika – Mpumalanga en KwaZulu-Natal

1,423.50

Zuid-Afrika – Mpumalanga en KwaZulu-Natal is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. actieve rondreis per huurauto langs B&B’s , hotels, rondavels en lodges met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 288130 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu online uw vakantie naar Zuid-Afrika – Mpumalanga en KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Een heerlijke vakantie naar Zuid-Afrika met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Zuid-Afrika – Mpumalanga en KwaZulu-Natal word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 9.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Zuid-Afrika – Mpumalanga en KwaZulu-Natal met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Zuid-Afrika – Mpumalanga en KwaZulu-Natal

Met een been in Lesotho en de ander in Zuid-Afrika. Te midden van de pieken van de Drakensbergen kijk je neer op de Sani Pass en de immense vlakte voor je tot aan de Indische Oceaan. Kwa-Zulu-Natal, Zuid-Afrika’s kleinste provincie, vormt tezamen met de provincie Mpumalanga het decor van een compleet vernieuwde actieve rondreis. Met de huurauto verken je niet alleen het vermaarde Kruger Nationale Park, maar ook het minder bekende mKhuze Game Reserve en het Hluhluwe-Umfolozi Nationaal Park. De gemene deler van deze parken is de witte neushoorn, een van de Big Five dieren in Zuid-Afrika die met hand en tand wordt beschermd. Snorkel bij Cape Vidal in het iSimangaliso Wetland Park en verken de prachtige kustduin-vegetatie. De inspanning én ontspanning ligt in het Afromontaan bos in Swaziland. Wandel door het Phophoyane Natuurreservaat en geniet van een kilometerslange waterval over 3,6 miljard jaar oud gesteente of wandel langs de kliffen bij de Panorama-route door fynbos. Meer van de Zulu-cultuur leer je in de Lebombo Mountains en de Valley of 1000 Hills. In het overwegend subtropische klimaat in het noordoosten van Zuid-Afrika is het heerlijk om ‘voetpade te slaan’, te genieten van de mix aan met zorg geselecteerde accommodaties en de verkenning van een mix aan toeristische plekken afgewisseld met ‘hide-aways’.

Wilt u meer informatie over Zuid-Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder