Woestijnsafari in Jaisalmer – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Woestijnsafari in Jaisalmer in India boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: b68b142a5ed3 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar India met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Woestijnsafari in Jaisalmer in India.

Wilt u meer informatie over India of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Woestijnsafari in Jaisalmer.

Vanuit Jaisalmer maak je per kameel een tocht in de woestijn en ervaar je hoe de lokale stammen hier al eeuwen leven, tijdens het bezoeken van enkele traditionele woestijndorpjes. De overnachting vindt plaats op een wel heel bijzondere wijze, je verblijft namelijk in een tentenkamp midden in de woestijn.

 

Specificaties: Woestijnsafari in Jaisalmer – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart