Wildlife Experience Kenia & Tanzania in internationale groepjes – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Wildlife Experience Kenia & Tanzania in internationale groepjes in Kenia boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 59f57fa79173 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Kenia met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Wildlife Experience Kenia & Tanzania in internationale groepjes in Kenia.

Wilt u meer informatie over Kenia of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Wildlife Experience Kenia & Tanzania in internationale groepjes.

Met deze tour combineer je de indrukwekkendste parken in zowel Kenia als Tanzania. Je reist in internationale groepjes door de Masai Mara en de Serengeti, maar je zult ook je ogen uitkijken in de Ngorongoro krater en in het Amboseli National Park.

 

Specificaties: Wildlife Experience Kenia & Tanzania in internationale groepjes – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart