Wijnproeven en Picknicken in Wijnregio Kaapstad – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Wijnproeven en Picknicken in Wijnregio Kaapstad in Zuid Afrika boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: dee278d9c096 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Zuid Afrika met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Wijnproeven en Picknicken in Wijnregio Kaapstad in Zuid Afrika.

Wilt u meer informatie over Zuid Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Wijnproeven en Picknicken in Wijnregio Kaapstad.

Kaapstad en in het bijzonder de wijn regio rondom Stellenbosch en Franschhoek staat bekend als een van de beste wijngebieden ter wereld. Een bijzondere en smakelijke wijze om deze regio te leren kennen is dan ook een wijnproeverij en een picknick op een Kaapse wijngaarde. Deze excursie wordt van oktober t/m mei uitgevoerd ivm het weer.

 

Specificaties: Wijnproeven en Picknicken in Wijnregio Kaapstad – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart