Wandelvakantie Portugal – Alentejo en Algarve – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Wandelvakantie Portugal – Alentejo en Algarve in Europa boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Lissabon!

SKU: 76220619da7d Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Portugal met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Portugal uit de categorie Wandelvakanties.

Wilt u meer informatie over Portugal of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Wandelvakantie Portugal – Alentejo en Algarve.

Met een kustlijn die gezegend is met torenhoge kliffen, ongerepte stranden, een rijke flora en fauna, afgelegen witte traditionele dorpjes en een gematigd klimaat mag je de Costa Vicentina in Portugal gerust het ultieme paradijs voor wandelaars noemen. We hebben hier de mooiste wandelingen uitgekozen, vanuit de rustige regio Alentejo naar de nog weinig overgebleven onontwikkelde kusten van de Algarve. We overnachten in comfortabele hotels in drie verschillende dorpen die zijn gekozen om elke dag gemakkelijk toegang tot de wandelpaden te hebben. We maken soms gebruik van korte transfers om naar het startpunt van de wandeling en terug naar het hotel te komen. De overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt en op de wandeldagen zullen we steeds gebruik maken van een lunchbox zodat we onderweg een mooie plek kunnen kiezen om te picknicken.

 

Specificaties: Wandelvakantie Portugal – Alentejo en Algarve – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart