Walvissen in Hermanus – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Walvissen in Hermanus in Zuid Afrika boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 8699f118edd9 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Zuid Afrika met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Walvissen in Hermanus in Zuid Afrika.

Wilt u meer informatie over Zuid Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Walvissen in Hermanus.

Hermanus in de West Kaap is tijdens het walvissenseizoen (juni Рdecember) d̩ plek om walvissen te spotten. Deze indrukwekkende dieren gebruiken de kust van Hermanus namelijk als locatie om hun paringsritueel uit te voeren. Tijdens deze tour is een walvis boottocht inbegrepen en overnacht je in een sfeervol guesthouse in Hermanus.

 

Specificaties: Walvissen in Hermanus – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart