Villa Romana

Villa Romana

Deal Score0

Villa Romana is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar Villa Romana in Spanje

133.00

Boek nu online uw vakantie naar Villa Romana in Spanje. Een heerlijke vakantie naar Spanje met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Villa Romana word op dit moment gewaardeerd door klanten met een . Dit voor een 2 sterren appartementen is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Villa Romana met TUI via bijgaande button.

Omschrijving Villa Romana

Villa Romana ligt tegen de berg aan en heeft daarmee een prachtig uitzicht over Tossa de Mar. Ook heb je zicht op de muren en de torens van het Middeleeuwse kasteel waaraan deze accommodatie haar naam dankt. De overblijfselen van de oude Romeinse villa liggen op slechts een paar meter afstand. De ligging van de accommodatie is ideaal: het centrum, strand en busstation zijn op loopafstand te bereiken. Wil je meer zien? Maak dan een dagtocht naar de wereldstad Barcelona!

Wilt u meer informatie over Spanje of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Catalonie? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Plaats

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Related Products

Acta BCN 40
261.00
2 minuten ago
0
Batihan Beach Resort
2 minuten ago
0
Azoris Royal Garden
2 minuten ago
0
Adrián Hoteles Roca Nivaria
2 minuten ago
0
Acanthus & Cennet Barut Collection
2 minuten ago
0