Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve in Zuid Afrika boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 3ee6220bbef1 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Zuid Afrika met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve in Zuid Afrika.

Wilt u meer informatie over Zuid Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve.

Het Timbavati Natuurreservaat maakt deel uit van het Kruger National Park. In het unieke Umlani Buch Camp ervaar je het echte Afrika. Je slaapt in mooie traditionele Afrikaanse rieten hutten in de architectonische stijl van de lokale Shangaan stam met badkamer. Inclusief 4 game drives en alle maaltijden.

 

Specificaties: Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart