Tsjechië – Elberadweg etappe 2

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Tsjechië – Elberadweg etappe 2 is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

645.00

SKU: 4903d0fcfe54 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Tsjechië – Elberadweg etappe 2 in Tsjechië. Een heerlijke vakantie naar Tsjechië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Tsjechië – Elberadweg etappe 2 word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.3. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Tsjechië – Elberadweg etappe 2 met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Tsjechië – Elberadweg etappe 2

Start het tweede gedeelte van de Elberadweg in het indrukwekkende Praag. Fiets over vlakke routes, maar met uitzicht op het IJzergebergte en het Elbezandsteengebergte. Doorkruis fraaie steden als Melnik en Litomerice. De fietsvakantie passeert ook Terezín, beter bekend als Theresienstadt. Eindig in het Duitse Dresden, bijgenaamd Florence aan de Elbe. Je rijdt meestal over verharde fietspaden en rustige wegen, soms over veldwegen en onverharde fietspaden. Overnacht in prima hotels en pensions óf – naar keuze – in luxueuze kastelen.

Wilt u meer informatie over Tsjechië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Sachsen? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Tsjechië – Elberadweg etappe 2

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart