Tsjechië – Elberadweg etappe 1

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Tsjechië – Elberadweg etappe 1 is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

660.00

SKU: 9aa7c1d24128 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Tsjechië – Elberadweg etappe 1 in Tsjechië. Een heerlijke vakantie naar Tsjechië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Tsjechië – Elberadweg etappe 1 word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.5. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Tsjechië – Elberadweg etappe 1 met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Tsjechië – Elberadweg etappe 1

Volg vanaf het Reuzengebergte de Elbe of ‘Labe’, van kleine beek tot brede stroom. Je fietst over de Elberadweg dwars door de mooie natuur van het Boheemse bekken met historische steden als Hradec, Kralove en Pardubice. Je rijdt over stille, verharde en onverharde wegen met fraaie uitzichten op eeuwenoude bastions en burchten. Bezoek in Kuks het ‘Bethlehem’ van beeldhouwer Braun. Je eindigt in het indrukwekkende Praag.

Wilt u meer informatie over Tsjechië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Bohemen? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Tsjechië – Elberadweg etappe 1

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart