Sunset Coin Lembongan Resort – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Sunset Coin Lembongan Resort in Indonesië boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: e8fe82445dcf Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Indonesië met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Sunset Coin Lembongan Resort in Indonesië.

Wilt u meer informatie over Indonesië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Sunset Coin Lembongan Resort.

Ten zuiden van Bali liggen de eilandjes Nusa Lembongan, Penida en Ceningan. Van de drie biedt Lembongan de beste mogelijkheid voor een heerlijk relaxed strandverblijf. Het Sunset Coin Lembongan Resort ligt vlakbij 2 van de mooiste baaien van het eiland, waar je stralend witte zandstranden met een diepblauwe zee als achtergrond vindt.

 

Specificaties: Sunset Coin Lembongan Resort – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart