Spanje - Picos de Europa

Spanje – Picos de Europa

Deal Score0

Spanje – Picos de Europa is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. trektocht langs hotels, pensions en berghut met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

655.00

Boek nu online uw vakantie naar Spanje – Picos de Europa in Spanje. Een heerlijke vakantie naar Spanje met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Spanje – Picos de Europa word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 9.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Spanje – Picos de Europa met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Spanje – Picos de Europa

Stevige voettocht door het hooggebergte van de Picos de Europa, met zijn grillige karstlandschap. In het spoor van de schapenherders loop je over eeuwenoude voetpaden in het ruige bergland van Asturië in noord Spanje, met zijn karakteristieke witte kalkpieken, zoals de beroemde Naranjo de Bulnes. Tijdens de voettocht overnacht  je  in  sympathieke  dorpjes  als  Posada de Valdeón, Espinama of Sotres,  het hoogst  gelegen  dorp  in  de  Picos. Ook verblijf je één nacht in een berghut aan de voet van de beroemde Picu Urriellu, ook wel Naranjo de Bulnes genoemd.

Wilt u meer informatie over Spanje of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Asturië & Cantabrië? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products