Spanje - Picos de Europa (noord)

Spanje – Picos de Europa (noord)

Deal Score0

Spanje – Picos de Europa (noord) is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs twee comfortabele hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

460.00

Boek nu online uw vakantie naar Spanje – Picos de Europa (noord) in Spanje. Een heerlijke vakantie naar Spanje met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Spanje – Picos de Europa (noord) word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.4. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Spanje – Picos de Europa (noord) met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Spanje – Picos de Europa (noord)

De noordelijke, Asturiaanse kant van de Picos de Europa is een uitstekende entourage voor een bergwandelreis vanuit twee comfortabele familiehotels. Wandelingen van 4 tot 6 uur door zeer gevarieerde berglandschappen, met uitbundige bergflora in het voorjaar, aangename temperaturen in hartje zomer en glasheldere vergezichten in het najaar. Uniek aan de Picos is dat het er jaarrond groen is dankzij het wisselvallige klimaat in Asturië (Asturias). De dorpjes zijn authentiek en je proeft van de smakelijke regionale keuken.

Wilt u meer informatie over Spanje of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Asturië & Cantabrië? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products