Spanje – Picos de Europa mini-trek

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Spanje – Picos de Europa mini-trek is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. minitrek langs berghut en hotel met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

265.00

Boek nu online uw vakantie naar Spanje – Picos de Europa mini-trek in Spanje. Een heerlijke vakantie naar Spanje met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Spanje – Picos de Europa mini-trek word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Spanje – Picos de Europa mini-trek met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Spanje – Picos de Europa mini-trek

Spectaculair en indrukwekkend rijzen de hoge bergtoppen van de Picos de Europa op uit de groene Cantabrische heuvels. Karakteristieke loodrechte pieken als de beroemde ‘Naranjo de Bulnes’ laten zich moeilijk bedwingen, maar met dit korte, uitdagende arrangement stijg je tot grote hoogtes. Vanuit het bergdorp Arenas de Cabrales klim je een ruime duizend meter naar een ongekende bergwereld. Met een overnachting in een eenvoudige berghut ervaar je deze omgeving het allerbeste. Ontbijten met alleen de hoogste toppen van het massief om je heen, is een bijzondere ervaring. De afdaling gaat via een andere route en volgt de spectaculaire Camburero-kloof naar het ingesloten bergdorpje Bulnes. Via een tweede kloof daal je verder af naar Poncebos, waar je wordt opgepikt en teruggebracht naar het berghotel in Arenas. Alleen voor tredzekere wandelaars met uithoudingsvermogen! Maar wat een beloning…

Wilt u meer informatie over Spanje of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Asturië & Cantabrië? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Spanje – Picos de Europa mini-trek

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart