Spanje - Castilië & Extremadura

Spanje – Castilië & Extremadura

Deal Score0

Spanje – Castilië & Extremadura is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. Actieve rondreis per auto vanuit twee villa’s en stadshotel met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 821040 Categorieën: , Tags: , , ,

430.00

Boek nu online uw vakantie naar Spanje – Castilië & Extremadura in Spanje. Een heerlijke vakantie naar Spanje met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Spanje – Castilië & Extremadura word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.4. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Spanje – Castilië & Extremadura met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Spanje – Castilië & Extremadura

Ontdek op deze rondreis met huurauto de binnenlanden van Spanje met de koningssteden Segovia, Toledo en Avilla. Wandel door vogelrijke canyons en door de Dehesa, het ‘Afrikaanse’ aandoende steppelandschap van steeneiken en kurkeiken. Of dwaal door de straten en stegen van de geboorteplaatsen van Pizarro en andere conquistadores. U overnacht in twee comfortabele landhuizen en een stadshotel.

Wilt u meer informatie over Spanje of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Extremadura? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products