Spanje – Baskenland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Spanje – Baskenland is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

882.00

SKU: 6a04f1cf8c11 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Spanje – Baskenland in Spanje. Een heerlijke vakantie naar Spanje met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Spanje – Baskenland word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Spanje – Baskenland met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Spanje – Baskenland

Deze wandelvakantie voert je langs de afwisselende Baskische kust, vanaf San Sebastián, de culinaire hoofdstad van deze rijke regio in Noord-Spanje, westwaarts richting Bilbao. Je begint in de provincie Guipúzcoa en eindigt in Viscaya, waar je de laatste dagen wandelingen maakt door het heuvelachtige en groene binnenland. De kust van de Golf van Biskaje is op sommige plekken steil en kaal, dan weer dicht bebost, om vervolgens plaats te maken voor een prachtig goudgeel strand. Voor geologen èn fotografen is het stuk dat de ‘flysch-kust’ wordt genoemd, bijzonder interessant. De gelaagde gesteentes steken hier als messen uit zee omhoog, en vormen een geologisch geschiedenisboek en een fotogeniek beeld dat zijn gelijke niet kent. Prachtige vissersplaatsjes en mondaine badplaatsen liggen op loopafstand van elkaar. Steeds is er tussen het groen de wisselende blik op de zee. Overal kun je fantastisch eten: dit is het land van pinxtos, vis en cider… perfect te combineren met een verblijf in het hippe Bilbao. 

Wilt u meer informatie over Spanje of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Baskenland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Spanje – Baskenland

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart