Safari Kenia Highlights in internationale groepjes – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Safari Kenia Highlights in internationale groepjes in Kenia boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 5fe10de42ba8 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Kenia met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Safari Kenia Highlights in internationale groepjes in Kenia.

Wilt u meer informatie over Kenia of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Safari Kenia Highlights in internationale groepjes.

De uitgebreide safari rondreis Kenia Highlights neemt je mee naar de mooiste reservaten van Kenia. Je reist in een internationaal groepje van maximaal 7 personen per voertuig en je verblijft in mooie deluxe lodges.

 

Specificaties: Safari Kenia Highlights in internationale groepjes – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart