Premium Reis Thailand en Laos – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Premium Reis Thailand en Laos in Azië boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Chiang Mai!

SKU: 3b0df005973f Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Thailand met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Thailand uit de categorie Premium Reizen.

Wilt u meer informatie over Thailand of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Premium Reis Thailand en Laos.

Deze Premium rondreis Thailand en Laos begint in Chiang Mai, in het noorden van Thailand. Via de beruchte Gouden Driehoek, reizen we naar Laos en genieten we tijdens een tweedaagse cruise van het boeiende leven langs de Mekong. We nemen uitgebreid de tijd om de prachtige koningsstad Luang Prabang te verkennen en reizen met de hogesnelheidstrein naar Vientiane, de dorpse hoofdstad van Laos. In de jungle van Khao Yai gaan we op zoek naar wild en watervallen en in bruisend Bangkok kun je op de fiets op verkenning. We eindigen deze reis aan het strand in een heerlijk resort op Koh Maphrao, oftewel Cocunut Island.

 

Specificaties: Premium Reis Thailand en Laos – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart