Portugal - Azoren - Pico

Portugal – Azoren – Pico, São Jorge & Faial

Portugal – Azoren – Pico, São Jorge & Faial is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie vanuit pensions en hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

895.00

Boek nu online uw vakantie naar Portugal – Azoren – Pico, São Jorge & Faial in Portugal. Een heerlijke vakantie naar Portugal met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Portugal – Azoren – Pico, São Jorge & Faial word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.4. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Portugal – Azoren – Pico, São Jorge & Faial met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Portugal – Azoren – Pico, São Jorge & Faial

U bezoekt drie kleine, nauwelijks bezochte, maar prachtige eilanden van de Portugese Azoren-archipel en geniet van de bijzondere endemische flora en fauna en de vriendelijkheid van de bevolking. Vanuit sfeervolle pensions en hotels maakt u bijzondere dagwandelingen over de jonge vulkanische eilanden. Loop door de wijngaarden op de flanken van de vulkaan Pico, met 2351m de hoogste berg van Portugal en ga op zoek naar de reusachtige potvissen die rond Pico zwemmen. Ontdek de fascinerende fajãs van São Jorge en de Capelinhos rondom de Caldeira op Faial.

Wilt u meer informatie over Portugal of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Azoren? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products