Olifanten en orang-oetans van Sumatra – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Olifanten en orang-oetans van Sumatra in Indonesië boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 48292a4caade Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Indonesië met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Olifanten en orang-oetans van Sumatra in Indonesië.

Wilt u meer informatie over Indonesië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Olifanten en orang-oetans van Sumatra.

Ontdek Noord-Sumatra, het leefgebied van de Sumatraanse orang-oetan en olifant. Tijdens deze tour reis je naar Tangkahan, waar een klein olifantenkamp ligt. Daarna per 4WD naar Bukit Lawang, waar je grote kans hebt om orang-oetans te zien.

 

Specificaties: Olifanten en orang-oetans van Sumatra – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart