Ngwe Saung – Vergeten strand van Myanmar – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Ngwe Saung – Vergeten strand van Myanmar in Myanmar boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 4289c8b3e05e Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Myanmar met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Ngwe Saung – Vergeten strand van Myanmar in Myanmar.

Wilt u meer informatie over Myanmar of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Ngwe Saung – Vergeten strand van Myanmar.

Reis per lokale bus naar absoluut één van de mooiste stranden van Myanmar, namelijk het strand van Ngwe Saung. Gelegen in de vruchtbare Irrawaddy delta biedt het een prachtig groen achterland waar bijvoorbeeld een groot deel van de rijstteelt van het land plaatsvindt. De grootste attractie is echter het witte poederachtige zandstrand dat zich uitstrekt over zo’n 15 km kustlijn uit en weergaloze uitzichten biedt over de Baai van Bengalen.

 

Specificaties: Ngwe Saung – Vergeten strand van Myanmar – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart