Nederland – Terschelling

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – Terschelling is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelen en fietsen vanuit goed hotel met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

655.00

SKU: 88c5ea671088 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – Terschelling in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – Terschelling word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – Terschelling met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – Terschelling

Op de grens van land en zee vinden we op Terschelling een grote diversiteit aan landschappen en een gevarieerde natuur. We struinen over verstopte, kronkelige paadjes door duinvalleien en bossen, zoeken onze weg langs de immense kwelders van het Europees natuurreservaat de Boschplaat en komen zo op plekken die de meeste mensen links laten liggen. Met een boswachter zwerven we in het donker in het Dark Sky Reservaat, een van de donkerste plekjes van Nederland, en leren over de sterrenhemel.We waaien uit op het eindeloze strand en speuren naar wat de zee aanspoelt. Genieten van de Hollandse luchten boven een eindeloze horizon en maken kennis met het rijke vogelleven op het eiland. Ontdek de charme van karakteristieke dorpjes als West-Terschelling, Lies, Hoorn en Oosterend. Overnacht wordt er in een uitstekend hotel in Lies, mooi centraal gelegen op het eiland, en comfortabel uitgangspunt voor onze wandel- en korte fietstochten.

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Waddeneilanden? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – Terschelling

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart