Nederland – Sallandse heuvelrug

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – Sallandse heuvelrug is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelreis vanuit sfeervol hotel met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

495.00

SKU: 640693644a04 Categorie: Tags: , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – Sallandse heuvelrug in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – Sallandse heuvelrug word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – Sallandse heuvelrug met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – Sallandse heuvelrug

Het Sallandse Heuvelrug Nationaal Park is een 35 km2 groot natuurgebied, gelegen tussen Nijverdal en Holten, in de provincie Overijssel. Karakteristiek zijn de ‘bergen’, met namen als de Grote Koningsbelt, de Noetselenberg en Holterberg. Op de kale toppen, tot 75 meter hoogte, heb je een ongekend weids uitzicht over de heidevelden, zandverstuivingen en bossen. En stil dat het er is…. Zo stil dat je mogelijk de in Europa vrijwel uitgestorven korhoen nog kunt horen of zien. In de omgeving van Diepenheim wandel je door een landgoed landschap langs zes kastelen. Tenslotte volg je een stuk van het Reggepad en Marskramerpad langs de rivier de Regge, tussen Nijverdal en Rijssen. 

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – Sallandse heuvelrug

Land

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart