Nederland – Kampina en Drunense Duinen

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – Kampina en Drunense Duinen is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelreis vanuit sfeervol hotel met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

445.00

SKU: 524d1d77ea8c Categorie: Tags: , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – Kampina en Drunense Duinen in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – Kampina en Drunense Duinen word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – Kampina en Drunense Duinen met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – Kampina en Drunense Duinen

Te midden van de stedendriehoek Eindhoven-Tilburg-Den Bosch ligt het Nationaal Landschap Het Groene Woud. Een 35.000 hectare groot gebied waar gewoond en gewerkt wordt maar volop ontwikkelingskansen liggen voor natuur en landschap. Dé natuurparels van het Groene Woud zijn de Kampina, de Oisterwijkse Vennen en de Loonse en Drunense Duinen. Wandelen door deze bijzondere natuur is ontdekken hoe Brabant er vroeger uit zag. Met uitgestrekte zandduinen alsof je in de Sahara bent, langs verstilde vennetjes met een rijk vogelleven, de oevers volgend van  de meanderende beekjes Beerze, Rozep en Kleine Aa, struinend over gras- en heidevelden met grote grazers. En natuurlijk neerploffen op een leuk terras in het alleraardigste stadje Oisterwijk, want ‘Het leven is goed in het Brabantse Land’. 

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar ? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – Kampina en Drunense Duinen

Land

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart