Nederland – IJsselmeer

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – IJsselmeer is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

632.00

SKU: 9d9603735b57 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – IJsselmeer in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – IJsselmeer word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – IJsselmeer met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – IJsselmeer

Je snoept tijdens deze Ronde om het IJsselmeer van 2 walletjes, west en oost. Fiets over binnenwegen, dijken en fietspaden langs voormalige Zuiderzeestadjes. Laat je verrassen door natuurgebieden waar niet alleen is gevochten tegen wind en water. Start in Muiderberg, op de zuidoever van wat ooit de Zuiderzee was. Stap in Enkhuizen op de boot naar Fries Stavoren. Via de Wieden-Weerribben en historisch Kampen fiets je terug naar Muiderberg.

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Friesland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – IJsselmeer

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart