Nederland – Gelderland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – Gelderland is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs 2 hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

235.00

SKU: 1db80562fec8 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – Gelderland in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – Gelderland word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – Gelderland met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – Gelderland

Nergens in Nederland vind je zoveel variatie aan landschappen al in de omgeving van Nijmegen. Tijdens deze korte wandelvakantie loop je elke dag door meerdere totaal verschillende landschappen. Het ene moment wandel je over de stuwwal van Nijmegen langs prachtige vergezichten, vervolgens door de oudste stad van Nederland en even later over de strandjes langs de Waal en vervolgens door de waterrijke Ooijpolder.  De steile hellingbossen van de Duivelsberg de volgende dag gecombineerd met de golvende akkers en weilanden van het Hemelrijk en het unieke natuurgebied De Bruuk, met haar bloemenrijke graslanden en broekbossen. En de volgende dag wisselen de hooggelegen heidevelden van De Mookerheide af met de weilanden en hagen van het fraaie Zevendal en het moerasbos van de Diepen. Kortom, een perfect wandelgebied dichtbij huis en verblijf in twee sfeervolle hotels!  

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Gelderland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – Gelderland

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart