Nederland – Gelderland

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – Gelderland is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. korte cursusreis vanuit groepsvilla met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

SKU: 529758d287d6 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – Gelderland in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – Gelderland word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – Gelderland met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – Gelderland

Vanuit een prachtige villa in het centrum van het dorp Beek, aan de voet van de Nijmeegse Stuwwal, maken we een wandeling door de hellingbossen van de Heerlijkheid Beek, op zoek naar de 5 spechtensoorten die hier voorkomen. Met name in april, als de bomen nog kaal zijn, maken we kans diverse bosvogels te zien. Ook maken we twee fietstochten door de waterrijke Ooijpolder en naar de uiterwaarden van de Waal, die in de winter tot de belangrijkste ganzengebieden van Nederland behoren. In juni zijn de kolonies zwarte sternen een bezoekje waard!2018

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Gelderland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – Gelderland

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart