Nederland – Friese Elfsteden en Waddenzee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – Friese Elfsteden en Waddenzee is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs charmante hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

595.00

SKU: b06a6e29ab9d Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – Friese Elfsteden en Waddenzee in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – Friese Elfsteden en Waddenzee word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – Friese Elfsteden en Waddenzee met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – Friese Elfsteden en Waddenzee

Trek te fiets door één van ’s lands meest markante provincies: Friesland. Als uitgangspunt neem je de befaamde elfstedentocht. Maar omdat het lijkt alsof de natuur niet langer toestaat dat dit fenomeen geschaatst kan worden, volg je de route per fiets. Langs vaarten en meren, over tientallen klassieke basculebruggen, maar ook door de veengebieden van het Nationaal Park De Alde Feanen, de weides en bossen in Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden, over de keileemkliffen van Gaasterland en langs de kust van het UNESCO werelderfgoed van de Waddenzee. Onderweg bezoek je de Friese Elfsteden, ieder met eigen identiteit en boordevol historie. Je overnacht in charmante, comfortabele stadshotelletjes of in het groen buiten de stad. 

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Friesland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – Friese Elfsteden en Waddenzee

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart