Nederland – Drenthe

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Nederland – Drenthe is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs B&B en hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

377.00

SKU: b7ea92a331e0 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Nederland – Drenthe in Nederland. Een heerlijke vakantie naar Nederland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Nederland – Drenthe word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Nederland – Drenthe met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Nederland – Drenthe

Denk je aan wandelen of fietsen in Nederland, dan zal de provincie Drenthe bij velen op een voorkeurslijstje staan. Wij kozen voor dit arrangement een stukje Drenthe dat wat onbekender is maar je zeker zal verrassen! Je wandelvakantie start in het dorp Veenhuizen, ooit opgericht door de ‘Maatschappij der Weldadigheid’ om de armoede in Nederland te bestrijden en landlopers her op te voeden.  Vanuit deze veenkolonie trek je dwars door de oorverdovende stilte van het hoogveen van natuurpark Fochteloërveen naar Appelscha. Hierna wachten de zandverstuivingen van het Aekingerzand op je en de donkere wouden van het Drents-Friese Wold. Vanuit het fraaie Drentse dorp Diever wandel je over landgoederen naar de veenkolonie Frederiksoord waar je een bijzondere architectuur wacht. De veenkoloniale dorpen zijn in 2021 uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed! Tenslotte loop je in alle eenzaamheid door het grootste natte heidegebied van West-Europa, het Dwingelderveld Nationaal Park, naar het fraaie brinkdorp Dwingeloo. NB: er bestaat een 5-daagse en 6-daagse variant van deze reis. Lees verder bij beschrijving dag 5.

Wilt u meer informatie over Nederland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Drenthe? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Nederland – Drenthe

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart