Merumatta Senggigi Lombok (vh Kila Senggigi) – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Merumatta Senggigi Lombok (vh Kila Senggigi) in Indonesië boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 33f5eaa77772 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Indonesië met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Merumatta Senggigi Lombok (vh Kila Senggigi) in Indonesië.

Wilt u meer informatie over Indonesië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Merumatta Senggigi Lombok (vh Kila Senggigi).

Voor totale rust en kalmte trek je naar het serene Lombok, het minderbekende buureiland van Bali. Aan de westkust, direct aan het prachtige strand van Senggigi, vind je het Kila Senggigi Beach Resort. Verscholen in uitgestrekte tropische tuinen liggen de traditioneel ingerichte kamers en tevens beschikt het hotel over uitstekende faciliteiten waaronder 2 zwembaden en 3 restaurants.

 

Specificaties: Merumatta Senggigi Lombok (vh Kila Senggigi) – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart