Loano 2

Loano 2

Deal Score0

Loano 2 is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar Loano 2 in Italie

200.00

Boek nu online uw vakantie naar Loano 2 in Italie. Een heerlijke vakantie naar Italie met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Loano 2 word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.1. Dit voor een 4 sterren hotel & appartementen is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Loano 2 met TUI via bijgaande button.

Omschrijving Loano 2

Vakantie vieren in het kwadraat bij Loano 2. Een ruim opgezet vakantiepark met letterlijk als grootste pluspunt het zwembad. Deze is namelijk de grootste van de hele Italiaanse Riviera. Een klant zei ‘alle medewerkers behandelen je alsof je koning bent’. De appartementen zijn verspreid over verschillende gebouwen en zijn zeer schoon en netjes. Overdag én ’s avonds is het animatieteam in touw met sport, spel, toernooien en shows. En natuurlijk ook een kinderclub voor iedere leeftijd.

Wilt u meer informatie over Italie of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Italiaanse Rivièra? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Plaats

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Related Products

Cisano – Human Travel
1 minuut ago
0
Il Cantico
298.00
1 minuut ago
0
Kalura
581.00
1 minuut ago
0
Gellert
311.00
1 minuut ago
0
Corona D’Italia
1 minuut ago
0