Land van de Rode Lampionnen – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Land van de Rode Lampionnen in China boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 1cb72848e1cc Categorie: Tags: , , ,

Een heerlijke vakantie naar China met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Land van de Rode Lampionnen in China.

Wilt u meer informatie over China of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Land van de Rode Lampionnen.

Inclusief vluchten. Deze 18-daagse afwisselende reis brengt je naar grote steden, maar ook langs dorpen met kleurrijke minderheidsgebieden met hun eeuwenoude tradities. Je maakt kennis met een uniek volk met een imponerend verleden. Bezoek China’s ontelbare kunstschatten uit vervlogen tijden en zijn weergaloze natuur.

 

Specificaties: Land van de Rode Lampionnen – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart