La Sagne

La Sagne

Deal Score0

La Sagne is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar La Sagne in Frankrijk

194.00

Boek nu online uw vakantie naar La Sagne in Frankrijk. Een heerlijke vakantie naar Frankrijk met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. La Sagne word op dit moment gewaardeerd door klanten met een . Dit voor een 3 sterren camping is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar La Sagne met TUI via bijgaande button.

Omschrijving La Sagne

Camping La Sagne in Vitrac ligt aan de rivier de Dordogne in een natuurlijke omgeving. De sfeer op de camping is heel relaxed. Het zwembad heeft een schuifdak zodat het niet echt weer afhankelijk is. De kids kunnen lekker in het bos spelen, of visjes gaan vangen in de Dordogne. Als je erop uit wilt, ga dan zeker even langs het fotogenieke middeleeuwse stadje Sarlat, dat ligt op nog geen 10 kilometer afstand. Je kijkt er je ogen uit, want in het historische centrum bevinden zich de meeste beschermde gebouwen in heel Europa. Hier wordt ook twee keer per week markt gehouden. Misschien leuk om daar ook even naar toe te gaan? Eigenlijk kom je er niet onderuit om een kanotocht te gaan maken. Dat is echt een super belevenis.

Wilt u meer informatie over Frankrijk of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Atlantische Kust-Aquitaine? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Plaats

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Related Products

Alpendorf Dachstein-West
5 minuten ago
0
Hard Rock Hotel Ibiza
5 minuten ago
0
Colon
497.00
5 minuten ago
0
Palladium Cala Llonga
5 minuten ago
0
Gran Bahia del Duque
5 minuten ago
0