Koningssteden Patan en Bhaktapur – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Koningssteden Patan en Bhaktapur in Nepal boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: cfcf3e280869 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Nepal met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Koningssteden Patan en Bhaktapur in Nepal.

Wilt u meer informatie over Nepal of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Koningssteden Patan en Bhaktapur.

In de schitterende Kathmandu vallei liggen drie oude koningssteden, waarvan Kathmandu de bekendste is en een zeer populaire bestemming onder toeristen. In dezelfde vallei, maar veel minder bekend, liggen nog twee andere interessante kleurrijke steden: Patan en Bhaktapur.

 

Specificaties: Koningssteden Patan en Bhaktapur – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart