Kamelenfestival Pushkar – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Kamelenfestival Pushkar in India boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: aa172d57ce64 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar India met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Kamelenfestival Pushkar in India.

Wilt u meer informatie over India of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Kamelenfestival Pushkar.

Unieke belevenis om het jaarlijkse kamelen festival diep in de Thar Woestijn te beleven In Pushkar. Het decor bestaat uit kamelen, prachtig geklede vrouwen, vuur spuwers, acrobaten en mannen met gekleurde tulbanden. Een bijzondere energie stroomt door het heilige plaatsje Pushkar tijdens het beroemdste festival van India.

 

Specificaties: Kamelenfestival Pushkar – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart