Kaapverdië – Santo Antão

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Kaapverdië – Santo Antão is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie vanuit pensions met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

735.00

Boek nu online uw vakantie naar Kaapverdië – Santo Antão in Kaapverdië. Een heerlijke vakantie naar Kaapverdië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Kaapverdië – Santo Antão word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.6. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Kaapverdië – Santo Antão met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Kaapverdië – Santo Antão

Deze korte wandelreis laat je kennis maken met Santo Antão, een van de mooiste wandeleilanden van de 500 km voor de West-Afrikaanse kust liggende Kaapverdische archipel. Loop langs scherp gekartelde heuvels, drakenbomen en pijnbomen met zilvergroen baardmos. In de gapende kloof Ribeira do Paúl zie je huisjes verspreid liggen alsof ze uit de lucht zijn komen vallen. Kuier over de verschillende markten van Mindelo, de culturele hoofdstad en eens de woonplaats van wijlen Cesára Evóra, de zangeres die met haar melancholieke liederen het leven bezong op Kaapverdië. Met de klanken van haar muziek in je achterhoofd, keer je beslist weer terug naar Kaapverdië. Net zoals vele Kaapverdianen doen die buiten Kaapverdië wonen.

Wilt u meer informatie over Kaapverdië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Kaapverdië? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Kaapverdië – Santo Antão

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart