Jeepsafari met overnachting in de woestijn – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Jeepsafari met overnachting in de woestijn in Dubai / Emiraten boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: b5bb9b5a3c48 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Dubai / Emiraten met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Jeepsafari met overnachting in de woestijn in Dubai / Emiraten.

Wilt u meer informatie over Dubai / Emiraten of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Jeepsafari met overnachting in de woestijn.

Als je op avontuur in Dubai wilt, dan is deze tour perfect voor jou. Ga mee op een spectaculaire jeepsafari door de zandduinen, waarna je overnacht in een eenvoudig tentenkamp middenin de eindeloze woestijn.

 

Specificaties: Jeepsafari met overnachting in de woestijn – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart