Italië - Via Francigena

Italië – Via Francigena

Deal Score0

Italië – Via Francigena is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels en B&B’s met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 712110 Categorieën: , Tags: , , ,

1,095.00

Boek nu online uw vakantie naar Italië – Via Francigena in Italië. Een heerlijke vakantie naar Italië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Italië – Via Francigena word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Italië – Via Francigena met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Italië – Via Francigena

Al in de middeleeuwen vingen monniken verdwaalde reizigers op in hun klooster op de Grote Sint Berhard. Het klooster staat er nog altijd en het is startpunt van een pelgrimsroute die fietsers naar Rome leidt: de Via Francigena. Voor deze fietsvakantie kozen wij het deel van de Sint Berhardpas tot universiteitsstad Parma. Na de start in de schaduw van beroemde vierduizenders als de Matterhorn en Mont Blanc fiets je door het eigenzinnige Aostadal. Bewonder vanaf de fiets de kastelen op de steile bergflanken. Geniet van de Piemontese keuken tussen de groene, golvende heuvels. Trap stevig door tijdens de lange etappes door de Povlakte en geniet na met een aperitivo op een piazza in Piacenza of Parma. Als een echte moderne pelgrim fiets je zonder papier: download eenvoudigweg de route-app op je smartphone en je bent op weg.

Wilt u meer informatie over Italië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Aosta-dal? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products