Italië – Te voet over de Alpen, etappe 3

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Italië – Te voet over de Alpen, etappe 3 is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs berghutten en hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

1,219.00

SKU: 5e42519ccd78 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Italië – Te voet over de Alpen, etappe 3 in Italië. Een heerlijke vakantie naar Italië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Italië – Te voet over de Alpen, etappe 3 word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.7. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Italië – Te voet over de Alpen, etappe 3 met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Italië – Te voet over de Alpen, etappe 3

Zu Fuss über die Alpen. Der Traumpfad von München nach Venedig. Ludwig Grasslers klassieker beschrijft een aaneengesloten wandelroute dwars over de Alpen. SNP zet het transalpiene kroonjuweel in de etalage. In vier etappes van München naar Venetië. Een adembenemende oversteek. En meer dan dat. “Das ist Ausdruck eines Lebensgefühls”. Ruim vierhonderd kilometer bergpad met in totaal ruim achttien kilometer stijging en daling in vier weken tijd, met uitschieters tot drieduizend meter hoogte.

Wilt u meer informatie over Italië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Dolomieten? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Italië – Te voet over de Alpen, etappe 3

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart