Italië – Sicilië – Magna Via Francigena

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Italië – Sicilië – Magna Via Francigena is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs hotels, agriturismi en B&B’s met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

895.00

SKU: 24f947be62f2 Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Italië – Sicilië – Magna Via Francigena in Italië. Een heerlijke vakantie naar Italië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Italië – Sicilië – Magna Via Francigena word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Italië – Sicilië – Magna Via Francigena met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Italië – Sicilië – Magna Via Francigena

De Magna Via Francigena, een duizend jaar oude handelsroute waar Normandische ridders, middeleeuwse pelgrims onderweg naar Jeruzalem en herders met hun schaapskuddes door het rotsige heuvelland trokken van Palermo in het noorden tot de tempelvallei van Agrigento in het zuiden. Deze historische route komt tot leven op deze 130 kilometer lange queeste. Geen trekking voor kneuzen, dit is een serieuze uitdaging waarbij afzien, ontberingen en eenvoudige onderkomens de dagelijkse thema’s vormen. Maar wat een beloning! Zes prachtige wandeldagen door een onbekend, leeg, haast Bijbels land. Onderweg de bijzondere ontmoetingen met lokale boeren of herders, allemaal trots op hun streek en op deze route die onlangs nieuw leven werd ingeblazen. Noem het een moderne pelgrimage waarbij je tijdens de lange dagetappes de tijd krijgt om je hoofd leeg te maken.

Wilt u meer informatie over Italië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Sicilië? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Italië – Sicilië – Magna Via Francigena

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart