Italië - Piemonte

Italië – Piemonte

Deal Score0

Italië – Piemonte is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels en agriturismo met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 712045 Categorieën: , Tags: , , ,

975.00

Boek nu online uw vakantie naar Italië – Piemonte in Italië. Een heerlijke vakantie naar Italië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Italië – Piemonte word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.6. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Italië – Piemonte met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Italië – Piemonte

Golvend, groen heuvelland tegen een decor van witte Alpentoppen. Je fietst op ‘gewone’ fiets of e-bike door het wijnland van Gavi, Barolo en Barbaresco, van truffels en ‘bagna cauda’, van fijne chocolade en pittige salami’s. Het is onbekommerd fietsen door de bakermat van de ‘slow food’, door toeristisch nauwelijks bekende streken als Roero, Langhe en Monferrato. Bezoek eeuwenoude stadjes en vind onderkomen in zeer goede accommodaties.

Wilt u meer informatie over Italië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Piemonte? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products