Italië - Campania

Italië – Campania

Deal Score0

Italië – Campania is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels en agriturismos met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 712065 Categorieën: , Tags: , , ,

855.00

Boek nu online uw vakantie naar Italië – Campania in Italië. Een heerlijke vakantie naar Italië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Italië – Campania word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.5. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Italië – Campania met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Italië – Campania

Een fietstocht op het levendige grensvlak van bergen en zee, dwars door het mooie Campania Felix, ‘het gelukkige land’. Bezoek duizenden jaren oude cultuurschatten zoals het Griekse Paestum en geniet van de ruige natuur in Nationaal Park Cilento. Eindig aan een heel mooi stukje onbedorven mediterrane kust en geniet ook hier weer van heerlijk eten na heerlijk fietsen!

Wilt u meer informatie over Italië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Campania? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products