Israël – Jerusalem Way

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Israël – Jerusalem Way is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. lichte wandelreis langs hotels en kibboetsen met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

2,420.00

SKU: 9a0297ee76fd Categorieën: , Tags: , ,

Boek nu online uw vakantie naar Israël – Jerusalem Way in Israël. Een heerlijke vakantie naar Israël met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Israël – Jerusalem Way word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.4. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Israël – Jerusalem Way met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Israël – Jerusalem Way

Wat is er veranderd in het landschap van Israël en Palestina, sinds Jezus tweeduizend jaar geleden door het vruchtbare land van Galilea liep, door de woestijn van Judea zwierf en daar een schare volgelingen om zich heen verzamelde? Wat vind je in deze uiteenlopende landschappen nog terug aan getuigenissen uit die tijd? En hoe leven de verschillende bevolkingsgroepen, Joden, christenen en moslims, vandaag de dag samen in dit kleine stukje land dat ze elk als ‘hun’ beloofde land beschouwen? Tijdens deze reis  in de voetsporen van Jezus, wandelen we van Nazareth via het meer van Galilea, de Jordaanvallei en de woestijn bij Jericho naar de fascinerende wereldstad Jeruzalem. Verblijf in hotels, kibboetsen en pelgrimshuizen.

Wilt u meer informatie over Israël of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Israël? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Israël – Jerusalem Way

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart